W związku z dużym społecznym zapotrzebowaniem na bezpłatne porady prawne Pani Lidia Geringer de Oedenberg Poseł do Parlamentu Europejskiego w porozumienie z kancelarią prawną z Jeleniej Góry wprowadza w swoim społecznym biurze poselskim w Lubaniu ulica Bracka 12 telefon 075 646 - 04-94 bezpłatne porady prawnika.

Prawnik przyjmował będzie w dniu 26 października 2012 od godziny 1330 do godziny 1630 po uprzednim zapisaniu się w tutejszym biurze.

Serdecznie zapraszamy.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.